Nowet Oy

Remonttien ja korjausten asiantuntevaa valvontaa

NoWet Oy:n monipuolisiin palveluihin kuuluvat suurten ja pienempien urakoiden valvonta, kuten julkisivukorjausten valvontatehtävät sekä vesikatto- ja rakennekorjausten valvonta. Lisäksi toteutamme salaojaremontteiden valvonnan ja raportoinnin. Palveluihimme kuuluu myös tekninen isännöinti sekä teknisen asiantuntijan tehtävät.

Tarvitsetko asiantuntevaa ja luotettavaa valvontaa remonttien ja korjausten läpiviennissä? NoWet Oy palvelee sinua vuosikymmenten kokemuksella ja sitoutuneella ammattitaidolla. Tutustu myös muihin palveluihimme, kuten kosteuskartoitukseen ja kuivauspalveluihin.

Tekninen asiantuntija isännöitsijätoimiston tukena

NoWet Oy tarjoaa teknisen isännöinnin sekä teknisen asiantuntijan palveluita isännöintsijätoimiston tukena. Ota meihin yhteyttä, niin selvitetään miten voimme parhaiten palvella teitä.

NoWet Oy:n tekninen asiantuntija toteuttaa muun muassa seuraavia tehtäviä:

  • Ilmanvaihtoselvitykset kuumalanka-anemometrillä / paine-eromittarilla (sis. myös suuntaa-antava lämpökamerakuvaus)
  • Ilmanvaihdon perustoimintojen tarkastus
  • Putkien ja rakenteiden tutkimukset endoskoopilla n. 4 m pituuteen saakka
  • Haitta-ainekartoitukset
  • Rakenneavaukset / -tutkimukset
  • Urakoiden valvontatehtävät, kuten esimerkiksi; salaojaremontti, märkätilaremontti, mikrobivauriokorjaukset, pihaurakat jne.
  • Osakasmuutostöiden valvonta

Märkätilaremontit

NoWet Oy toteuttaa märkätilaremonttien tarkastuksia vuosikymmenten kokemuksella. Märkätilaremonttien valvontaan sisältyy purkukatselmus, vedeneristystarkastus sekä lopputarkastus. Jokaisesta tarkastuksesta laaditaan nopealla aikataululla selkokielinen ja kattava raportti, joka toimitetaan asiakkaan tai tilaajan käyttöön.

Luotettavaa ja nopeaa valvontaa sinun tarpeisiisi saat ottamalla yhteyttä NoWet Oy:hyn jo tänään.

Scroll to Top