Nowet Oy

Kuntotarkastus ja kuntokartoitukset asukkaiden turvana

NoWet Oy:n monipuolisiin ja asiantunteviin palveluihin kuuluvat rakennusten ja huoneistojen kuntotarkastus ja kuntokartoitukset. Lisäksi toteutamme yksittäisten rakenneosien kuntotarkastuksia vuosikymmenten ammattitaidolla. NoWet Oy tarkistaa salaojituksen, valesokkelirakenteet sekä ottaa tarvittaessa myös mikrobinäytteitä.

Asuntokaupan kuntotarkastus

Asuntokaupan kuntotarkastukseen kuuluu märkätilojen pintojen tarkastaminen, lattiakaivon ja siirtoilman tarkastus, kosteusmittaus pintakosteuden osoittimella märkätilasta ja keittiöstä, sekä keittiön vuotovesien ohjauksen tarkastus. NoWet Oy toteuttaa myös osakehuoneistojen kuntotarkastuksia.

Asuntokaupan kuntotarkastuksessa noudatetaan KH 90-00394 -ohjekorttiin perustuvia menetelmiä ja suosituksia. Osakehuoneistojen kuntotarkastus toteutetaan pintapuolisilla menetelmillä, ilman rakenteiden rikkoutumista. NoWet Oy:n asiakkaita ovat muun muassa isännöitsijätoimistot, kiinteistöpäälliköt sekä yksityishenkilöt.

NoWet Oy saa kiitosta esimerkillisestä raportointityöstä asuntolainoja käsittelevien pankkien henkilökunnasta saakka. Palvelulupauksemme mukaisesti laadimme ja toimitamme raportit nopeammin kuin kukaan muu alan toimija.

Tilaa asuntokaupan kuntotarkastus ottamalla meihin yhteyttä.

Kuntokartoitukset ja kuntotarkastukset kokeneella ammattitaidolla

Kuntokartoituksen ja kuntotarkastuksen tarkoituksena on antaa pätevää ulkopuolista tietoa rakennuksen tai kiinteistön kunnosta, korjaustarpeesta sekä mahdollisesti esiintyvistä terveys- tai turvallisuusriskeistä. Kuntotarkastus tulee yleensä tarpeelliseksi asunnon tai kiinteistön myymistilanteessa, jossa sekä myyjä että potentiaalinen ostaja haluavat luotettavaa tietoa rakennuksen kunnosta ennen sopimusasiakirjojen allekirjoittamista. Kuntotarkastuksen tilaajana voi olla asunnon tai kiinteistön myyjä, ostaja, välittäjä tai osapuolet yhdessä.

NoWet Oy huolehtii rakentamiseen liittyvistä korjaus, kartoitus ja kunnostustöistä. Tutustu yrityksemme arvoihin ja palveluperiaatteisiimme.

Scroll to Top