Nowet Oy

Kosteusvauriot sisäilmaongelmien aiheuttajina

Sisäilmaongelmat saattavat johtua rakenteissa piilevistä ilmavuodoista tai kosteusongelmasta. Valtaosa sisäilmaongelmista on saanut alkunsa rakenteissa löytyvistä kosteusvaurioista. Aktiivinen kosteusvaurio vaurioittaa orgaanisia rakennusaineita ja aiheuttaa mikrobikasvustoa. Kosteusvaurion levitessä esimerkiksi vanhan muovimaton alle, kosteus saattaa aiheuttaa käymisreaktion monien aineiden, kuten mattoliiman kanssa. Siitä huolimatta, että kosteus on päässyt haihtumaan tai kuivumaan, niin käymisprosessi jatkuu edelleen ja tuottaa sisäilmaan ihmiselle ja eläimille haitallisia VOC-yhdisteitä (volatile organic compound).

Kosteuskartoitukset ja kuivauspalvelut nopeasti saatavilla

NoWet Oy reagoi vesivahikotilanteissa nopeasti ja estää vahinkojen leviämisen laajemmalle alueelle tai syvemmälle rakenteisiin. Toimimme avaimet käteen periaatteella, jolloin suoritamme kosteuskartoituksen lisäksi rakenteiden purun sekä kuivauksen. Asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti NoWet Oy:ltä voidaan tilata myös rakenteiden jälleenrakennustyöt.

Kosteuskartoitukset tulee tehdä huolellisesti rakennuksen tai kiinteistön osan rakennusvaiheessa. Kosteusmittaukset toteutetaan täsmällisesti ja huolellisesti ennen seuraavan rakennusvaiheen aloittamista. Ilman riittävää kosteusmittausta rakenteet voivat jäädä märiksi, ja aiheuttaa mittavia ylimääräisiä kustannuksia myöhemmissä työvaiheissa tai työn valmistuessa.

Kosteuskartoitukset ja kuivauspalvelut ovat NoWet Oy:n erikoisosaamista ja työt toteutetaan vuosikymmenten kokemuksella. NoWet Oy:n asiantuntevat palvelut ovat vain yhteydenoton päässä.

Miksi valita NoWet Oy?

”Yhteistyö NoWet Oy:n kanssa on sujuvaa sekä ammattitaitoista. Palvelut, kartoitukset ja erilaiset selvitykset hoituvat ripeästi ja joustavasti akuuteissakin vahinkotapauksissa. Raportit ovat perusteellisia ja selkeitä sekä sisältävät selkeät jatkotoimenpide-esitykset. Selkeys on valttia meidän lisäksi myös vakuutusyhtiöiden mieleen, joiden kanssa useita vahinkotapauksia yleensä taloyhtiöissä selvitellään eteenpäin.”

Katja Pesonen
Asunto Maisteri Oy
toimitusjohtaja, isännöitsijä

Scroll to Top