facebook

Palvelumme

Kosteuskartoitukset ja kuivauspalvelut

Vesivahinkoa epäiltäessä tai sellaisen sattuessa, suoritamme kokonaisvaltaisen kosteusvauriokartoituksen rakennekosteusmittauksin aina rakenteiden kuivatukseen saakka. Yhteistyöverkostomme kautta hoituvat myös jälleenrakennustyöt.

Levykuivain

Valvonta

Märkätilaremontit: valvontaan sisältyy aina vähintään purkukatselmus, vedeneristystarkastus sekä lopputarkastus. Kaikista tarkastuksista laaditaan valvontaraportti, joka toimitetaan tilaajalle. Eri kokoisten urakoiden valvonta, esimerkiksi salaojaremonttien, rakennekorjausten, vesikattokorjausten sekä julkisivukorjausten valvontatehtävät.

Kuntotarkastukset​

Yksittäisten rakenneosien kuntotarkastukset, kuten valesokkelirakenteiden tarkastus ja tarvittaessa mikrobinäytteiden otto.

Asuntokaupan kuntokartoitukset

Asuntokaupan kuntotarkastuksessa tutkimme kiinteistön KH 90-00394 ohjekorttiin perustuvin menetelmin. Tarkastukseen kuuluu muun muassa märkätilojen pintojen aistinvarainen tarkastaminen, lattiakaivon ja siirtoilman tarkastus, kosteusmittaus pintakosteudenosoittimella sekä märkätilasta että keittiöstä, ja keittiön vuotovesien ohjauksen tarkastus. Asuntokaupan kuntotarkastus on sovellettavissa myös osakehuoneistoihin.

Asiantuntevaa palvelua - ota yhteyttä

NoWet Oy
Minkkikatu 12
04430 Järvenpää

NoWet Oy
Minkkikatu 12
04430 Järvenpää

Y-tunnus: 3239974-9

info@nowet.fi
040 759 8666

 

©2021  Kaikki oikeudet pidätetään NoWet Oy.